onsdag 28 september 2011

Kom igång - kondition är hett!


Sommaren har lämnat efter sig riktigt fina minnen, som vi redan längtar tillbaka till, men de spåren som satt sig på kroppen som en liten extra påminnelse om hur kul vi har haft ska nu bort.

Idag blev det en PW innan frukost och sen ett benpass på gymmet med Edona, mycket nytta och nöje, för det hör faktiskt ihop :) Vi verkligen svettades och skrattade om vartannat!

Det ska inte vara en börda att gå till gymmet, det är kul och om inte så gör det roligt! Träna med en vän/pojkvän, variera din träning, utmana dig själv - det ska kännas att du gjort nytta, sätt upp mål, låt dig inspireras, unna dig bra utrustning och tänk på din kost både för snabbare resultat och för mer ork. Avsluta med att svettas och slappna av i bastun.

Om ditt mål med träningen är förbränning så är det bra att varva gym med konditionsträning, lägger du till en pw varje morgon så kommer det gå betydligt fortare. Har du inte så lång tid på dig, kör backintervaller, för att snabbt få upp pulsen.

Jag tycker att bra kondition är riktigt sexigt - precis som de här benen! (bjuder på min absoluta favoritinspiraprionsbild)

Kan jag så kan ni, nu kör vi!

Inga kommentarer: